lluvia ligera
  • Màx: 12°
  • Mín: 10°
12°

Els veïns de Cala Morlanda pagaran tributs especials per la dotació de serveis

El Consistori destinarà 81 milions al nucli costaner per obres d'habilitació

Els veïns del nucli costaner de Cala Morlanda hauran de fer front al pagament de contribucions especials que ha imposat l'Ajuntament de Manacor destinades a executar les obres de pavimentació d'aquest centenari assentament de la costa manacorina. D'aquesta manera, als veïns de Cala Morlanda se'ls aplicarà un cinquanta per cent del metre lineal de façana, així com un cinquanta per cent del metre quadrat dels habitatges.

El pressupost total que destinarà l'Ajuntament de Manacor per les obres d'habilitació de Cala Morlanda és de 81 milions de pessetes. Aquests doblers estan destinats a dotar de serveis el nucli costaner. En aquest sentit, es procedirà a l'asfaltat del paviment, així com al soterrament del cablatge elèctric i a la creació de zones verdes», ha explicat el delegat de Turisme del Consistori felanitxer, Bernat (AIPC), en el decurs de la sessió plenària duta a terme la nit del passat dilluns.

Així mateix, Amer va afegir que «està previst que les obres de pavimentació de Cala Morlanda es puguin concloure abans del proper estiu perquè els residents i estiuejants de la zona puguin gaudir d'un indret en condicions. La intervenció a Cala Morlanda constarà de dues fases diferents. Per una banda, s'executarà les esmentades obres de pavimentació a la segona línia del litoral. La segona intervenció comprèn la primera línia de la franja litoral que disposa d'un pressupost de 98 milions de pessetes. Respecte a les obres de la primera línia de Costa, el batle, Miquel Riera (ALM-UM), ha destacat que «a hores d'ara, estam pendents que Demarcació de Costes doni el vistiplau al projecte redactat per l'enginyer Joan Morey».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris