muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín: 10°
15°

Els veïns de na Camel·la es tornen a aixecar contra les obres del passeig

Gairebé tots els balcons de l'«Alameda» estan engalanats amb pancartes de protesta

Després que s'hagin acabat les obres dels aparcaments subterranis de la plaça Jordi Caldentey i poc temps abans que aquests es posin definitivament en marxa, els veïns del passeig Antoni Maura han tornat a penjar pancartes de protesta als balcons de les seves cases perquè consideren que «no s'ha de cobrir na Camel·la de ciment».

Cal dir que hi ha un projecte, inclòs dins el pla Mirall, per pavimentar i remodelar tot el passeig de dalt a baix. Per aquesta remodelació s'utilitzarà el mateix estil i material que s'ha emprat per recobrir els aparcaments subterranis de Jordi Caldentey. Aquest projecte preveu posar jardineres de vuit metres cúbics per a la sembra dels arbres del passeig i retirar les antigues hídries de marès per substituir-les per unes de semblants però modernes. De fet, els veïns de na Camel·la s'han dirigit a Diari de Balears per expressar la seva protesta en contra de la «modernització».

Mitjançant un escrit els veïns qüestionen la negligència de la Sala a l'hora de consentir la trista imatge dels cossiols trencats i escampats per terra o les voravies destrossades pel pas de les grues. A més a més, consideren que amb aquesta remodelació que es projecta, es dóna carta blanca a «un Ajuntament incapaç de mantenir la personalitat d'un espai concret i que no ha fet més que carregar-se les traces més característiques i els racons més formosos del poble». Tot plegat, segons diuen els veïns, «aquesta és la trajectòria d'un poble en el seu esforç d'imitar les grans ciutats».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris