nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín: 10°
15°

La construcció d'un pas soterrat al camí des Carnatge, en mans del ple

Els afectats s'enfronten a Serveis Ferroviaris, que considera l'obra innecessària

El ple municipal haurà de decidir si considera absolutament necessària la construcció d'un pas soterrat al camí des Carnatge, com així ho reclamen els pagesos després que hagi quedat tallat per les vies del tren. Aquest és l'únic acord ferm que es va treure en net de la reunió que varen mantenir ahir vespre els veïns afectats amb els responsables dels Serveis Ferroviaris de Mallorca i de l'Ajuntament.

En aquest encontre, el gerent d'SFM no va amagar que la construcció d'aquest pont soterrat es considerava del tot innecessària, ja que no donava cap solució al trànsit de la zona. El gerent d'SFM, José Antonio Santos va contradir els pagesos explicant que per accedir a les seves finques només havien de fer una volta de 800 metres. Això sí, va reconèixer el perill que suposava haver d'utilitzar un creuer de la carretera de Muro amb escassa visibilitat. Per aquest motiu, reiterà l'oferta del Govern de millorar la visibilitat en aquest creuer rebaixant els desnivells de la carretera. A més, Santos prometé controls de velocitat per radar i fins i tot la possibilitat d'habilitar un carril per a la incorporació de vehicles.

Santos recordà que en un espai d'un quilòmetre i mig s'havien fet fins a tres passos als camins de Can Roca, Can Massola i Son Manyo. Tot i això, els pagesos en cap moment no se sentiren convençuts per les alternatives ofertades i insistiren que es fes el pont. En aquest sentit, emperò, es produïren diferents opinions, ja que mentre que la majoria defensa que es faci un pont de petites dimensions alguns defensaven un pas més gran per tal que hi poguessin passar també camions. Davant la manca d'entesa, el batle Jaume Font féu signar als interessats i prometé que duria a ple la proposta per tal que, per consens, l'Ajuntament prengués un posicionament i el transmetés a SFM. El gerent Santos va dir que estudiaria la proposta atenent a l'interès general.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris