algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

Un excursionista de 24 anys mor en el torrent de Mortitx

L'excursionista de 24 anys, natural d'Inca, feia la via amb dos amics

Daniel López Sastre, un jove de 24 anys veí d'Inca, va perdre ahir la vida quan feia el torrent de Mortitx, a Escorca, en companyia de tres excursionistes més. La víctima va caure des d'un penya-segat d'uns 40 mettres d'altura i el seu rescat continuava anit, en el tancament d'aquesta edició.

Els quatre amics varen sortir a primera hora d'Inca i es desplaçaren en automòbil fins Escorca. Anaven perfectament equipats per seguir el llit del torrent, en una excursió que és espectacular i a la vegada perillosa. Devers les dues del migdia, quan el grup estava a punt de concloure la seva excursió arribà la tragèdia. Daniel López va perdre l'equilibri i es va precipitar per un penya-segat des d'una altura aproximada de 40 metres. Els seus companys varen intentar rescatar-lo però després de guaitar pel desnivell no el varen poder localitzar.

Durant interminables minuts cridaren el seu nom i tractaren per tots els mitjans que donàs senyals de vida, sense aconseguir-ho. Els muntanyistes decidiren sortir del torrent i cercar ajuda. Els excursionistes indicaren als equips de rescat on havia ocorregut la desgràcia i devers les tres del capvespre la Creu Roja de Sóller, la Guàrdia Civil i Protecció Civil iniciaren la recerca.

Un helicòpter de la Guàrdia Civil va sobrevolar el torrent i va descobrir a l'interior d'un gorg el cos de l'excursionista. El jove, sembla, es trobava boca a baix i en aquell moment les esperances de trobar-lo amb vida es varen reduir dràsticament. La recerca continuà però els accessos per arribar en el lloc dels fets eren molt complicats i es va fer de nit. Es possible que a primera hora d'avui matí es rescati la víctima a través de l'helicòpter.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris