algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:

La Sala rebutja la proposta de municipalitzar l'escoleta infantil

L'Ajuntament diu que fa falta un estudi econòmic del centre

L'equip de govern artanenc ha rebutjat la moció per a la municipalització de l'escoleta infantil que amb el suport de l'Associació de Mares i Pares d'Alumnes va presentar el regidor de l'oposició Julen Adrián (Esquerra Unida-Els Verds). Segons explica Adrián, «els arguments que ha emprat l'equip de govern per rebutjar aquesta proposta se centren en la manca d'un estudi econòmic que, segons asseguren, és necessari per començar a parlar d'una municipalització».

«No entenc com és que si fa tres anys que l'escola funciona gestionada per l'AMPA, la Sala no té cap control sobre el funcionament. És més, consider que això demostra una deixadesa total sobre aquest tema», afegeix el regidor.

El grup municipal EU-EV va sol·licitar la municipalització de l'escoleta infantil de dos a tres anys de Na Caragol pel motiu que des de fa tres anys la gestió del centre és a càrrec de l'AMPA, circumstància que, segons Julen Adrián, «fa que aquest servei, que va néixer amb una clara vocació de servei públic, no tengui titularitat de caire públic clarament definida».

En aquests moments una aula del col·legi de Na Caragol està destinada a infants de dos anys, malgrat que existeix una gran demanda del servei d'escoleta infantil. Amb això tal vegada caldria parlar d'ampliar l'oferta educativa dels nins i nines menors de dos anys, però el fet que l'escoleta no sigui municipal frena una mica el creixement del centre.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris