muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
13°

Un grup de veïns tancà ahir les seves parcel·les, on es construeix l'estació

Els propietaris sol·liciten que SFM negociï un conveni de cessió de tots els terrenys

58302

Els propietaris varen col·locar ahir al matí una cinta al llarg del perímetre que tenen les seves dues parcel·les.

P.P. ALORDA

Els propietaris de dues parcel·les on s'està construint l'estació de tren tancaren ahir dematí la seva propietat perquè Serveis Ferroviaris de Mallorca (SFM) els ha envaït els terrenys sense haver firmat cap acord. Els propietaris obligaren els treballadors a sortir de les seves parcel·les i a retirar tot el material, perquè si no interposarien una denúncia contra SFM per ocupació il·legal de propietat privada.

Amb un parell de dies d'antelació, els propietaris comunicaren el fet a l'encarregat de l'obra, qui ho comunicà a SFM, però no n'han rebut cap notícia. Martí Serra, portaveu del propietari, va assegurar que «fa quatre anys SFM va arribar a un acord verbal amb nosaltres pel qual cedíem els terrenys i a canvi ens pagarien els metres de les parcel·les, ens durien l'aigua del pou que hi ha en una finca propera i electrificarien les instal·lacions».

A més a més, Serra recorda que ja han instal·lat noves vies, una escala i noves voravies, però només han duit l'aigua d'un pou a un altre. Ja fa temps que la família Serra demana a SFM que es negociï i es normalitzi un acord per tal de poder cedir els terrenys. «A nosaltres ens aniria bé que ens electrificassin el pou així com quedàrem i podrem seure a negociar, però si no es ve a bé, mantindrem tancada la nostra propietat», manifestà Martí Serra.

«Allò que va fer vessar la darrera gota del tassó va ser la visita del president, Francesc Antich, per veure l'estat de les obres, ja que no es tingué en compte la situació dels propietaris dels terrenys. A més a més, fins fa uns quinze dies no hi havia quasi ningú fent-hi feina i ara hi ha quasi una vintena de persones», afirmà Serra.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris