nubes dispersas
  • Màx: 14°
  • Mín: 10°
12°

Inaugurada l'escola per a infants després de set anys d'espera

Pere Sampol s'encarregà de tallar la cinta

Després de set anys de negociacions, projectes i obres, ahir es va inaugurar l'escoleta d'educació infantil de Vilafranca. L'acte va posar el punt final a un llarg període d'espera durant el qual els nins han anat a escola a l'edifici de ca ses Monges, que resultava massa petit i que ara està destinat a acollir els nins de zero a tres anys.

A la nova escoleta d'Es Cremat ja començaren les classes el setembre passat i les tres aules quedaren plenes de nins i nines de tres a cinc anys. Una d'aquestes aules, concretament la de tres anys, s'haurà de desdoblar en dues, ja que el grup de nins d'aquesta edat és molt nombrós. A més, també hi ha una aula multiusos.

La construcció de l'escoleta ha costat un total de 56.695.807 pessetes i ha estat dissenyada pels arquitectes Maria José Duch i Francisco Pizà, que projectaren un edifici avantguardista totalment adaptat a les necessitats dels més petits.

A l'acte d'inauguració assistiren el vicepresident del Govern balear, Pere Sampol, i la directora general d'Ordenació i Innovació, Catalina Bover, entre altres.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris