algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 12°
15°

L'oposició exigeix debatre la neteja de la ciutat en un ple extraordinari

El grup PSIB-PSOE vol que Emaya informi sobre el pla del 2001

El PSIB-PSOE va exigir ahir un ple extraordinari per debatre àmpliament el problema de la brutor en els carrers de Palma. Els socialistes demanen aquest ple després que dijous passat durant el ple ordinari els vots dels 15 regidors del PP impedissin que es produís un debat sobre l'estat de la neteja de la ciutat sol·licitat pels membres de l'oposició.

Els socialistes de Palma lamentaren ahir que «un tema com aquest, que rep múltiples queixes dels seus ciutadans i que ha estat denunciat també per l'Organització de Consumidors i Usuaris, OCU, no obtengui per part de l'equip de govern a l'Ajuntament la sensibilitat que mereix». Per tot això aquest grup polític sol·licitarà la celebració d'un ple extraordinari amb un únic punt a l'ordre del dia: «Debat i avaluació del pla de neteja 2000 i debat de la proposta del pla de neteja per al 2001, elaborats per Emaya». En aquest sentit, els socialistes han criticat que encara no disposen de la informació sobre el pla de neteja i demana que aquest pla compti a l'hora de redactar-se amb la col·laboració dels membres de l'oposició.

Com es recordarà l'oposició va criticar ahir que el PP, a través dels vots dels seus 15 regidors, impedís que es dabatés en el ple ordinari de novembre les mocions per urgència presentades per diferents grups polítics, entre les quals figurava la de la neteja de Palma, el problema de la porta de Sant Antoni o l'equipament d'infraestructures docents a Palma. Hi va haver la cicumstància que el PP amb els seus vots va impedir també que se sotmetés a informació pública la futura façana marítima de Palma, un fet que va ser «molt positiu» per Esquerra Unida-Els Verds.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris