muy nuboso
  • Màx: 14°
  • Mín:
11°

L'Ajuntament acumula un deute de 48 milions envers la residència

El PSM es queixa d'una gestió deficient al centre geriàtric

L'Ajuntament d'Inca ja acumula un deute de 48 milions de pessetes envers la residència de gent gran Miquel Mir. De fet, des de l'any 1998 no s'ha abonat cap de les subvencions anuals previstes. El PSM ha denunciat aquesta circumstància tot raonant aquest comportament amb el fet que no es paga a la residència perquè a aquesta li sobren els doblers. Bona part del seu pressupost s'ha anat finançant els darrers anys gràcies a les subvencions que han rebut del Govern per a la realització de diferents obres.

Aquesta conclusió, segons els nacionalistes, es pot extreure de les dades recollides en les liquidacions anuals del centre. Aquestes xifres indiquen que durant el 97 es concediren ajudes per a les obres de millora de la residència per un valor total de 226 milions. D'aquesta quantitat fins ara només s'han adjudicat millores per un valor de 196 milions, dels quals 150 han estat aportats per la Fundació Alzina i la resta pel Govern. L'Executiu ha anat pagant de manera rigorosa nou milions cada any, mentre que la Fundació Alzina ha fet el mateix amb les certificacions d'obra.

El regidor nacionalista, Antoni Alorda, considera que la gestió municipal deixa molt a desitjar, ja que no s'estan aprofitant ni de llarg tots els recursos econòmics dels quals disposa la residència Miquel Mir per cobrir totes les necessitats». L'edil Alorda ha informat que «en aquests moments hi ha una llista d'espera per entrar a la residència de trenta persones, per la qual cosa si sobren doblers s'haurien d'emprar per tal d'oferir una solució d'aquest problema de demanda», afirma.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris