algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

Fageda no arriba a un acord per a la destitució de Feliu

La conversació es féu al matí en el despatx del batle

Joan Fageda i Joan Feliu es reuniren ahir en el despatx del batle per tractar la retirada efectiva de Feliu com intendent en cap de la Policia Local de Palma. Una vegada finalitzada la reunió no es féu cap declaració oficial, tal com havia promès el batle dimecres passat, fet motivat per la negativa rotunda de Feliu de presentar la dimissió. La reunió entre Fageda i Feliu començà al voltant de les deu del matí i fou a porta tancada i sense testimonis. En el transcurs de la reunió, Fageda comunicà a Feliu la decisió del Consistori que deixàs el seu càrrec d'intendent en cap de la Policia Local.

En anteriors reunions, Fageda arribà a oferir a Feliu que «es tragués del mig de la manera més digna possible». Fins i tot se li va oferir continuar cobrant el mateix sou. Però Feliu, segon persones properes poximes a ell, «té diverses cartes que pensa utilitzar en el cas que es nomeni un altre intendent, potser per un tema de prestigi i orgull». Respecte de la primera reunió que, abans del seu viatge a Nova York, mantingueren Fageda i Feliu, el batle digué a Joan Feliu que esperava que al seu retorn li comunicàs la decisió que hagués adoptat «per deixar el cas tancat», entre altres coses perquè així ho expressaren els components del Consistori al batle.

Tot i que el resultat de la reunió d'ahir no ha transcendit, tot sembla indicar que Fageda insisteix a cercar una sortida digna per a Feliu, però aquest, com ja s'informà en aquestes pàgines, s'hi oposa i es nega a dimitir. Per part de la direcció de l'Àrea de Governació ja s'ha manifestat que la decisió d'apartar Feliu és 'irrevocable, i que disposa del suport dels catorze regidors del Consistori i amb la del batle de Palma. Després de la primera reunió d'ahir, s'espera que el batle i el cap de la Policia Local mantenguin noves conversacions. Sembla que Joan Fageda deixà ahir molt clara la posició de l'Ajuntament, en el sentit que l'actual situació no es pugui prolongar.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris