algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín:

El Club Nàutic de la Colònia haurà de compensar propietaris d'amarraments

L'entitat va vendre trenta llocs per a barques normals que han de ser per a velers

El Club Nàutic de la Colònia de Sant Pere haurà d'indemnitzar els propietaris d'alguns amarraments. Cal recordar que l'entitat va construir una trentena d'amarraments més del nombre que es proposava al projecte inicial i que la Comissió balear de Medi Ambient va informar favorablement a l'acabament de les obres del port esportiu amb la condició que la trentena d'amarraments de més es destinassin a embarcacions de vela, entre d'altres.

Ara resulta que la majoria d'aquests llocs s'han venut com a amarraments per a embarcacions normals. «Per mor d'això, ara els promotors hauran de sortejar entre els seus socis qui és qui es queda amb els llocs per a barques de vela», comenta Julen Adrián, portaveu del grup EU-EV a l'oposició de l'Ajuntament d'Artà. Per la seva banda, Onofre Rullan, director general de Litoral, va explicar que «si el Club Nàutic vol la concessió del port esportiu de la Colònia de Sant Pere haurà de complir el requisit de destinar els amarraments exclusivament a barques de vela, si no és així no es podran acabar les obres».

Rullan diu també que l'entitat haurà d'indemnitzar tota aquella gent que havent comprat amarrament per a una embarcació normal s'hagi de quedar amb els llocs destinats a vela. De tota manera però, la manera com se solucioni aquest problema no és assumpte nostre, el fet és que es compleixin les condicions que s'han posat si volen que el Consell de Govern doni el sí definitiu per acabar les obres». Josep Silva, delegat d'Hisenda de l'Ajuntament d'Artà, per la seva part, va dir que, «sembla ser que els promotors no es van ajustar als metres que ha de tenir cada amarrament, sinó que els va fer més petits, i és clar, d'aquesta manera han guanyat un espai que els ha permès fer més amarraments dels que s'havien previst».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris