nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 17°
20°

El Govern invertirà 6.500 milions en la xarxa d'infraestructures viàries

Està previst l'inici del desdoblament de la carretera de Manacor

La Conselleria d'Obres Públiques, Habitatge i Transports dedicarà 6.500 milions de pessetes a la xarxa viària de les Illes Balears i Pitiüses, tant pel que fa a les infraestructures com a la seva conservació. Aquest departament de l'Administració autonòmica disposa per al 2001 d'un pressupost total de 12.092 milions, xifra que suposa un increment de l'11% respecte de l'exercici anterior. Entre les diverses actuacions previstes, hi figura «la redacció del projecte i inici de les obres de desdoblament de la carretera de Manacor, en el tram de Son Ferriol a Montuïri», segons consta en la memòria pressupostària.

Altres actuacions previstes en carreteres són diverses actuacions en la carretera de la Universitat, la millora de la intersecció de Santa Ponça i la carretera de sa Pobla a Alcúdia.

L'aposta pel transport públic del Govern balear, reiterada ahir pel conseller d'Hisenda i Pressuposts, Joan Mesquida, fa que es dediquin 200 milions de pessetes a subvencionar línies regulars de transport així com un increment de 70 milions de la partida destinada a les ajudes de renovació de la flota adscrita a la prestació del servei públic.

El conseller d'Hisenda va dir que els Serveis Ferroviaris de Mallorca (SFM) gestionaran 7.000 milions en noves inversions, que suposa un augment del 92% del pressupost en aquest sentit. Les línies sa Pobla-Alcúdia i els enllaços entre Palma i l'aeroport i la UIB són actuacions esmentades per Mesquida.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris