nubes
  • Màx: 24°
  • Mín: 23°
25°

L'oposició critica el continuisme dels pressuposts municipals per al 2001

Ha definit despectivament el projecte del PP com «l'exercici de la Falca Verda»

El debat sobre els pressuposts municipals no contindrà avui cap mena de sorpresa més enllà de la dialèctica que els diferents portaveus municipals puguin fer servir en la seva exposició. Més que res perquè la filosofia política ha estat exposada llargament per part de tots els partits els darrers dies. De fet, ahir EU, UM i el PSIB presentaren la seva línia d'intervenció. La coalició d'esquerres i ecologistes anuncià el seu vot en contra del projecte de pressuposts, «ja que la línia política del PP continua centrant-se en les grans obres faraòniques, en aquest cas la Falca Verda, i s'obliden per complet de les inversions a les barriades».

Lila Thomàs va explicar que «tot i que el pressupost d'acció social ha augmentat de manera considerable, és insuficient i no correspon al diagnòstic social. No serveix per millorar la qualitat de vida de qui més necessita els doblers públics». La formació de Ferran Trujillo incidí una vegada més en «el temps ínfim que hem tingut per avaluar aquests pressuposts» i denuncià el fet que no hagi estat publicada encara la memòria de Secretaria, «el complement imprescindible per entendre el projecte de pressuposts».

Trujillo va definir la proposta de l'equip de govern com «el pressupost de la Falca Verda, ja que que si n'exceptuam aquest concepte, no són res més que una trista còpia dels de l'any passat, un exercici per cobrir l'expedient en què a més a més hi ha algunes errades greus importants». Trujillo va reconèixer que era perfectament conscient que no li farien cas en les modificacions i que limitaria la seva intervenció a explicar la filosofia política i no les esmenes que prepara l'equip d'economistes de la formació nacionalista de centre. Tot i això, és molt probable que sí que es doni suport al pressupost de l'EMT.

Antoni Roig, el portaveu del PSIB a Cort va explicar que «el pressupost de Cort és com la cançó de Celtas Cortos, Cúentame un Cuento» i que «a aquest batle no el podem tenir en compte, perquè els pressuposts se li desquadren en més de 2.300 milions de pessetes, la qual cosa demostra la seva incapacitat per gestionar el pressupost». Roig va destacar l'increment de les multes amb un 8% i assegurà que «això és un fracàs rotund de la política de seguretat vial. Hem de fer qualque cosa per canviar aquesta situació».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris