cielo claro
  • Màx: 20°
  • Mín: 20°
20°

Esports amb la roba dels diumenges

La segona fira fou enfocada cap a l'oci, la joventut i a les pràctiques esportives per a tothom

El bon temps va servir perquè tots aquells que es varen quedar amb les ganes de gaudir de la primera Fira poguessin fruir de la segona. Aquest cop l'Ajuntament va preparar un conjunt d'actes enfocats cap a l'oci, l'esport i la joventut. I com era d'esperar, els més joves de la ciutat i altres vinguts de tota la contrada col·lapsaren des de primera hora del matí el centre de la ciutat centenària.

La gent va poder practicar o veure molts d'esports, des del tennis enmig de la plaça de Santa Maria la Major o el voleibol al carrer Miquel Duran; tampoc no faltaren el bàsquet, el tennis de taula i per als més agosarats, els karts. Mentrestant, els qui havien decidit posar-se el xandall en lloc de la roba dels diumenges pogueren fer una passejada amb bicicleta pel centre d'Inca o participar en la cursa popular.

També es va dedicar un lloc per als amants del món del motor amb diverses concentracions de motoclubs i mostres tant de motos com dels famosos Seat 600. Els carrers del centre varen mostrar durant aquesta segona Fira els seus millors vestits, tots els comerços oberts i la gran quantitat de gent feren que fos un espectacle anar pel centre d'Inca.

I just en el centre, a la plaça d'Espanya, tingué lloc una exhibició d'arts marcials, aeròbic i de la darrera moda entre la gent que s'apunta al gimnàs, la capoira, dansa brasilera que es mescla amb defensa personal. A més a més, als carrers del centre de la ciutat hi havia una concentració d'estàtues vivents que se'n dugueren moltes monedes per poder veure-les com es movien.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris