lluvia ligera
  • Màx: 22°
  • Mín: 22°
21°

El centre històric de Palma continua imparable el procés de rehabilitació

Cort subvenciona els enreixats dels patis de la ciutat i la pintura de façanes

El centre històric de Palma continua el seu procés sinèrgic de cap a la rehabilitació integral. Als grans plans posats en marxa, especialment la reforma de la Gerreria, el PERI de la Calatrava i les actuacions empreses al Puig de Sant Pere i el Jonquet, se sumen ara les obres del pla Mirall Centre i les petites accions que fan els particulars amb subvencions de les institucions i que són, al cap i a la fi, la passa imprescindible per aconseguir el canvi de fesomia de les barriades situades a l'interior de les Avingudes.

En aquest sentit, la Comissió de Govern de l'Ajuntament de Palma de dimecres passat, va aprovar diversos projectes de millora i rehabilitació del centre històric de la ciutat. Quant a les expropiacions de la Gerreria, es va acordar que l'empresa Llabrés Feliu pagarà poc més de vuit milions de pessetes per l'immoble siguat al número 1 del carrer Hostal de Santanyí, que fins ara era propietat de l'empresa Telfoc SA. En aquest mateix sentit, també es va acordar que l'UTE formada per les empreses Llabrés Feliu i Gerència Immobiliària Balear S.L. pagarien 5.300.000 pessetes a l'empresa Ambosta S.A. per expropiar l'immoble situat en el carrer Hostal de Santanyí número 13.

L'expropiació d'aquests dos edificis era cabdal per a la constructora per poder desenvolupar els seus projetes a la contrada. S'ha de recordar que l'Ajuntament de Palma, com a mesura de foment, disposa del Programa de Protecció i Ajudes a la Rehabilitació. Dins de l'esmentat programa es contemplen subvencions per a la col·locació d'enreixats a les entrades dels patis del centre històric. En total l'Ajuntament de Palma aportarà més d'1.700.000 pessetes per col·locar enreixats en els immobles número sis del carrer Puigdorfila, Monte-sion 17, número 19 del carrer Sol i Zavellà número 15. El cost total de les obres serà de 2.312.000 pessetes.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris