cielo claro
  • Màx: 19°
  • Mín: 18°
19°

El tanatori obrirà, a la fi, les seves portes coincidint amb Tots Sants

Les instal·lacions quedaran enllestides amb quasi un any de retard

T. GARCIES. Inca.
El nou tanatori municipal obrirà dimecres les seves portes, a la fi, coincidint amb la festivitat de Tots Sants. L'Ajuntament pretén aprofitar aquesta celebració perquè els veïns coneguin les instal·lacions, que encara restaran algunes setmanes a començar a funcionar. Per aquest motiu, els darrers dies s'han intensificat les feines per posar l'edifici a punt. Malgrat això, no se sap si es podrà comptar encara amb el mobiliari muntat.

El nou tanatori té dues àmplies sales per a vetlles, una sala d'autopsies i una on hi haurà les cambres frigorífiques. A més, hi haurà una petita oficina per a la tramitació dels documents de defunció. També s'està enllestint una petita zona d'aparcaments. L'obertura del tanatori suposarà l'entrada en vigor de la nova tarifa per a l'ús de l'edifici aprovada a finals de l'any passat. Així, la utilització de la sala de vetlles costarà 12.000 pessetes fins a vuit hores i 20.000 en el cas que siguin 24 hores. La construcció de l'edifici haurà suposat una inversió de més de 84 milions de pessetes que han estat aportats pel Consell Insular i per l'Ajuntament.

La realització de l'obra s'ha desenvolupat amb no pocs problemes principalment de terminis d'acabament, ja que en principi havia d'estar llesta fa quasi un any, el 30 de novembre de l'any passat. Això provocà fa mesos que l'Ajuntament estigués a punt de perdre l'ajuda de 25 milions atorgada pel CIM.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris