nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 21°
20°

Cort es gastà més de 51 milions de pessetes en subvencions a ONG

La Comissió de Govern de l'Ajuntament de Palma va decidir dimecres passat concedir un total de 51 milions de pessetes en concepte de subvencions a entitats i ONG que treballen en el tercer món o per millorar les condicions d'aquesta zona geogràfica. Així, s'atorguen cinc milions de pessetes a la Comunitat a Palma de les Terciàries Trinitàries, dependents de la cúria general. Aquesta entitat col·labora amb les Llars del Temple i l'aportació està encaminada a millorar «la qualitat dels serveis que es fan a nins i nines acollits a la Llar al Brasil, França i Portugal».

Sis milions de pessetes són per a la Fundació Cirujanos Plásticos Mundi per adquirir material quirúrgic. L'associació de Bombers sense Fronteres rebran un total de tres milions i mig de pessetes per tal de pagar el projecte de cooperació internacional amb els Bombers de Nicaragura. Intermón rebrà una partida gens menyspreable. En concret es tracta de deu milions de pessetes que es faran servir per a la «subvenció i manteniment dels treballs professionalitzants de la CEPAN durant l'any 2000 a Ceara (Brasil)».

Els qui rebran molts de doblers són Unicef de Balears, quasi denou milions de pessetes. Aquests doblers seran per al projecte de cooperació a l'Equador «Todos en la escuela». Veïns sense Fronteres rebrà 4.100.000 pessetes per comprar una camioneta i estimular la comercialització dels productes de l'associació Agelmi a Mivo-Ngozi-Burundi». Educació i Drets Humans i Prevenció Activa de Conflictes rebrà quatre milions per desenvolupar «projectes d'activitats d'educació per a la pau i el respecte als drets humans.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris