cielo claro
  • Màx: 20°
  • Mín: 20°
20°

La Premsa Forana reté un sentit homenatge pòstum a Josep Melià

Dos dels tres expresidents reberen un diploma de reconeixement

L'Associació de la Premsa de la Part Forana de Mallorca va retre ahir un sentit i merescut homenatge pòstum al polifacètic escriptor Josep Melià pel seu suport i ajuda a l'associació en moments clau com foren la redacció dels estatuts i la posterior legalització a l'any 1980.

L'acte es va celebrar a l'auditori de Sa Màniga de Cala Millor (Sant Llorenç). A l'homenatge a l'intel·lectual, polític, advocat i escriptor hi assistiren la filla, Joana Melià i la vidua, Joana Pericàs, qui varen rebre un diploma de record i reconeixement a la tasca duita a terme per Melià.

A més de dins l'associació, l'escriptor artanenc fou el promotor cultural més important del seu poble. Per això, el responsable de la revista Bellpuig d'Artà, Guillem Bisquerra, va fer un panegíric en el qual va destacar la importància de Josep Melià dins tots els àmbits de la cultura local i la seva tasca mitjançant les pàgines de la revista local.

L'homenatge a Josep Melià fou un dels actes que l'associació va celebrar per clausurar el II Congrés de Premsa Forana realitzat els proppassats divendres i dissabte al mateix auditori de Sa Màniga i que han comptat amb una notable assistència de públic. A l'acte de clausura, per altra banda, també es va retre homenatge a dos dels tres expresidents de l'Associació de la Premsa Forana: Santiago Cortès i Carles Costa els quals reberen un diploma de reconeixement.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris