nubes
  • Màx: 27°
  • Mín: 27°
27°

La consellera Salom diu que Villalobos «menyspreu» els ciutadans balears

La visita de la ministra origina noves tensions amb el Consolat

«Els ciutadans no es mereixen aquest menyspreu i ignorància de la nostra comunitat autònoma per part de Madrid», asseverà ahir la consellera de Sanitat, Aina Salom, expressant la seva «sorpresa» per la visita de «provocació» que el dia abans efectuà la ministra Villalobos a les obres de l'Hospital de Son Llàtzer ignorant els representants del Govern balear.

El revifament de les tensions entre ambdós executius, central i autonòmic, serà la conseqüència esperada de la manca de cortesia mostrada pels representants del Ministeri en la seva estada a les Illes; per ara, la titular de Sanitat i Consum a les Illes, Aina Salom, ja ha suspès la seva presència a la comissió interterritorial de Consum que demà se celebra a Madrid.

Cal recordar "i així ho féu ahir la consellera Salom" que tant el president de les Illes, Francesc Antich, com la mateixa titular en matèria sanitària havien demanat repetidament accedir a l'edifici en construccció, atès que aviat en seran cogestors, segons els acords presos a Palma amb el Ministeri... 24 hores abans que Celia Villalobos es presentàs de manera inopinada a les Illes per recórrer les dependències del centre i auguràs la seva obertura definitiva al llarg de l'estiu.

A la reunió esmentada, a més, s'havia acordat que en un termini de 48 hores s'hauria constituït una comissió gestora per crear els consorcis de Son Llàtzer i del futur hospital d'Inca: a Son Llàtzer, Villalobos recordà que el consorci encara no estava signat i que «l'hospital el paga Insalud i és d'Insalud» per excusar l'absència dels representants autonòmics.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris