nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 17°
16°

El turisme esportiu i de natura és el proposat com a ús futur de la Victòria

L'Ajuntament aposta per implicar la iniciativa privada en la gestió del projecte

El vell alberg de la Victòria es podria convertir en un futur no massa llunyà en el centre d'un gran parc internacional dedicat al turisme esportiu i de natura. Així ho planteja un estudi realitzat per l'hoteler Narcís Vilaire a petició de l'Ajuntament per definir un ús futur per a aquesta zona.

En aquests moments, tot i que la muntanya de la Victòria pertany a l'Ajuntament, l'alberg es troba en mans del Govern que tramita rescindir la concessió existent envers una empresa privada. L'Ajuntament, emperò, ja ha reclamat en diferents ocasions que les instal·lacions reverteixin en el municipi.

El futur parc inclouria no només la Victòria sinó també una àmplia zona compresa per l'Atalaia d'Alcúdia, ses Caletes, es coll Baix, cap Gros, s'Illot, coll Baix i cap des Pinar. Respecte a aquest projecte, el batle, Miquel Ferrer, s'ha manifestat en un to molt moderat explicant que és una qüestió que encara està molt verda.

Malgrat això, Ferrer aposta per crear una empresa mixta per gestionar les instal·lacions en la qual hi participaria l'Ajuntament i la iniciativa privada. El batle considera que si les empreses turístiques treuen profit del parc també s'hi han d'involucrar. Abans serà necessari emprendre una profunda remodelació de l'alberg que ha quedat obsolet. També quedarà inclòs dins del parc el campament i el restaurant de s'Illot la concessió municipal del qual finalitza precisament enguany.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris