nubes rotas
  • Màx: 22°
  • Mín: 21°
21°

«El PP sap que modificar la LOGSE és un disbarat», diu Damià Pons

Escepticisme sobre el projecte de «reforma» filtrat des de Madrid

La filtració a alguns mitjans d'àmbit estatal sobre un major control futur en els continguts educatius per part de l'Executiu central generà ahir les primeres respostes del Govern balear, amb competència en aquest sector.

Des de València, el titular Damià Pons "després de recordar que just podia parlar a partir dels continguts parcials publicats", atacà el projecte perquè no aclareix el finançament i haurà de menester un increment en el nombre d'assignatures optatives i d'hores lectives, sospitant que Madrid pot actuar «com ha fet amb la Llei del menor», incrementant les responsabilitats autonòmiques sense invertir-hi més doblers.

A més, Pons considerà poc recomanable l'increment d'hores lectives que comportarà el pla filtrat per a les matèries de llengua castellana o matemàtiques, entre altres: tot i que el Govern central assevera que no vol incrementar el nombre d'hores, tampoc no ofereix una alternativa per evitar-ho.

En general, Pons acusà el Govern central de «transmetre la impressió que volen modificar la LOGSE, quan saben que fer-ho seria un disbarat polític» en el moment que la llei orgànica es comença a aplicar; la secretària d'Estat Isabel Couso així ho ha reconegut a Palma.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris