nubes rotas
  • Màx: 20°
  • Mín: 18°
16°

Un veí de ses Cadenes tanca l'accés a les pedreres durant quatre hores

Una cruïlla de camins al terme municipal de Llucmajor que condueix a les pedreres de ses Cadenes va quedar bloquejada ahir durant més de quatre hores quan el cotxe d'un veí de la zona de ses Cadenes es negà a cedir el pas a tot un seguit de camions i una pala excavadora per protestar per la presència de pedreres que es fan servir com a abocadors.

Els fets es produïren a les vuit i mitja del matí, quan varen coincidir en una cruïlla un camió, la pala excavadora i el cotxe particular de Rafel Rosselló. La presència d'altres camions feren que l'únic que podia retrocedir fos el cotxe de Rosselló, que va decidir romandre al lloc per protestar per la situació viscuda a ses Cadenes.

Tant els transportistes com Rosselló varen requerir la presència de la Policia Local per aclarir la situació i una mica abans de les dotze feren acte de presència policies locals de Palma i de Llucmajor, perquè la zona és territori fronterer entre ambdós municipis. Finalment es va ocupar del cas la Policia de Llucmajor, qui sol·licità a tots els afectats que explicassin què era el que havia passat.

Alguns veïns de la zona es varen apropar fins al lloc dels fets per protestar per la presència d'abocadors. A les dotze i quart del matí es va retirar el cotxe, va poder passar la pala extractora i els camions arribaren fins al seu lloc de destí. J.B., el transportista afectat des del primer moment, no sap si es posaran denúncies en contra de Rosselló per part de les empreses.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris