nubes rotas
  • Màx: 17°
  • Mín: 17°
18°

Matas defensa la combinació d'economia i medi ambient davant 200 persones

El ministre va parlar a la Fundació de La Caixa de Palma

El ministre de Medi Ambient, Jaume Matas, va fer ahir una defensa de la conjugació de l'economia amb la qüestió que, des que és al Govern de Madrid, està especialitzat. A l'acte, celebrat a la seu de la Fundació de La Caixa a Palma i organitzat pel Cercle Financer de l'entitat, varen assistir devers 200 persones. Entorn al ministre hi havia el director general de La Caixa a Balears, Josep Francesc Conrado de Villalonga, i el president del Cercle Financer, Ferran Perelló.

A més, entre els assistents hi eren alts representants de les principals institucions de les Balears, llevat dels consells insulars, com el conseller d'Economia i Hisenda del Govern balear, Joan Mesquida; el primer edil de Palma, Joan Fageda i el seu tinent de batle, José María Rodríguez; la batlessa de Calvià, Margarita Nájera i la vicepresidenta del Parlament balear, Francisca Bennàssar. Precisament, la batlessa Margarita Nájera duia un bloc de notes amb el qual, a diferència de quasi tots els convidats, va anar prenent frases que el ministre amollava.

A més, hi havia alts càrrecs del Partit Popular (l'assistència de membres públics d'aquest partit era molt nombrosa), com el president de l'agrupació a Mallorca i batle d'Inca, Pere Rotger, i tot un seguit de membres de l'equip de govern del ministre de quan era president de les Balears, a més de les seves persones de confiança a Madrid.

Abans que el ministre començàs la seva intervenció, Ferran Perelló, que va confessar la seva amistat amb Matas, va fer una introducció, en la que el definia com un tècnic de la política, entre altres atributs, que el també president del Partit Popular de Balears va considerar «immerescuda i delatòria de l'amistat que ens uneix». A pocs minuts de les vuit del vespre, el ministre va iniciar la seva conferència sobre «Desenvolupament sostenible. La resta del segle XXI (encara no començat) a Espanya».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris