nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 22°
20°

Cort: «No hem ordenat l'esbucament de cap de les construccions del Parc Bit»

Sols es demana que es restitueixi a l'estat original el camí de Canet i s'obri

«L'Ajuntament de Palma no ha donat cap ordre d'esbucament dels edificis del Parc Bit ni ha ordenat la paralització de les obres». Així ho va explicar el regidor de Manteniment de Cort, José María Rodríguez, que assegurà que l'ordre que dimecres va aprovar la Comissió de Govern de l'Ajuntament de Palma tan sols comminava a la «reobertura immediata del camí de can Canet» i a «procedir per part de l'empresa a la demolició immediata de qualsevol instal·lació realitzada que pugui pertorbar l'ús públic del camí citat». L'acord també contemplava la necessitat de comunicar a Parc Bit Desenvolupament «que s'abstengui de realitzar en el futur qualsevol actuació contrària al caràcter públic del camí de can Canet».

El debat sobre aquest punt i les actuacions municipals empreses al respecte varen ser d'una extraordinària duresa, però el que sí que va quedar clar és que Unió Mallorquina va intentar defensar en tot moment «els interessos dels veïns de la zona», i que el secretari de la corporació considera que «en el seu moment ja s'hauria pogut emprendre qualque tipus d'acció en contra de la pèrdua de competències municipals en matèria d'urbanisme».

El regidor del PSIB Ramon Torres es va mostrar molt bel·ligerant i va dir que «els veïns de Son Espanyol saben que quan Matas governava els va dir que el projecte no es faria mai. Però els va enganar i ara demanen al senyor Rodríguez que els faci d'àngel guardià». Per la seva banda, Gabriel Barceló va explicar que «el Parc Bit és un desastre, sort que s'hi han pogut llevar les sis mil places residencials previstes, però així i tot esperam que vostès apliquin la mateixa celeritat en altres aspectes i altres casos».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris