nubes rotas
  • Màx: 26°
  • Mín: 26°
26°

Particulars ocupen 8.000 metres quadrats de zona verda pública

Després d'anys d'ús privat, l'Ajuntament exigeix ara els terrenys

L'Ajuntament de Son Servera exigirà a tots aquells particulars que ocupen diferents zones verdes del nucli costaner de Cala Millor que abandonin aquests espais i els retornin a la Sala.

«Resulta que fa més de vint anys que algunes d'aquestes zones estan ocupades, moltes estan vallades i concretament n'hi ha una en què, sense cap mirament ni un, s'hi van construir algunes pistes de tennis i una piscina», explica Miquel Àngel Villalonga, delegat d'Urbanisme de l'Ajuntament serverí.

A la zona costanera de Son Servera hi ha més de vuit mil metres quadrats, distribuïts en diferents solars, de zona verda pública ocupats per particulars. Segons va explicar Villalonga, tot això s'ha descobert perquè el departament d'Urbanisme està fent una feina de gestió urbanística a Cala Millor, Cala Bona i la Costa dels Pins.

Aquesta tasca es duu a terme perquè a la zona hi ha molts problemes circulatoris, cosa que ha fet que també es descobrís que molts vials, «entre ells el carrer Almendros, que ocupen els quatre metres de la zona de protecció viària, això fa que aquest carrer que damunt les Normes Subsidiàries consta de 18 metres, realment només en tengui 10, cosa que treu molts aparcaments», explica Villalonga.

Segons va explicar el regidor d'Urbanisme, l'interès de l'Ajuntament per recuperar aquestes zones se centra a «poder crear espais d'esbarjo així com zones enjardinades i parcs per als més petits. A més s'estudiarà que alguna passi a ser una zona d'aparcaments ja que és una de les coses que més manquen al nucli».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris