nubes rotas
  • Màx: 25°
  • Mín: 25°
26°

Fageda i Roig, «un espectacle lamentable»

El batle i el portaveu socialista s'insulten pel camí de Canet

«Mai en la vida no havia vist el batle tan empipat» o «avui s'ha insultat l'esperit democràtic dels ciutadans de Palma» són tan sols dues de les frases que diferents assistents a la sessió plenària d'ahir varen pronunciar després de veure el lamentable espectacle que protagonitzaren el batle de Palma, Joan Fageda, i el portaveu del grup municipal socialista, Antoni Roig.

I és que el debat sobre el camí de Canet i el parc Bit va encendre els ànims dels dos combatents, en una batalla que no va tenir res de dialèctica i molt de barroera. Roig va encendre els ànims dient que «l'Ajuntament no és de fiar» i els acusà de ser els responsables directes de «muntar tota aquesta gresca». Fageda es va irritar contra Roig i en uns minuts frenètics en què el torn de paraula va ser pura quimera i el sistema de megafonia un complement molt car però del tot inservible, el batle va dir a Roig que «vostè du vint anys aquí dins i no sap què és el que passa ni a l'Ajuntament ni al Govern, hauria d'estar defensant els interessos de l'Ajuntament i tan sols defensa el Govern».

Roig va replicar entre els insults i les desqualificacions del batle que «vostè és el màxim responsable de les actuacions municipals i resulta que no sap què és el que passa en el seu propi consistori». El batle li va dir que «són els seus companys de Govern els que insulten senyors d'aquesta casa i resulta que vostè ni se n'assabenta i encara els defensa, no es pot dir que el seu comportament sigui molt lògic».

Les accions de Fageda i Roig varen ser molt mal valorades per part de la resta de formacions polítiques i en general per part de tots els assistents a la sala de sessions. Trujillo va explicar que «tal com vostès em barregen a mi de vegades, és absolutament imprescindible que jo faci el mateix». Biel Barceló va dir que «vostès han oferit un espectacle lamentable i desgraciadament hem hagut de patir moments de veritable vergonya». Lila Thomàs no va ser més suau: «Estic molt empegueïda de ser aquí. Vostès no haurien de caure en aquests debats, ens faran partir».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris