cielo claro
  • Màx: 19°
  • Mín: 18°
19°

La ronda del moll costarà 1.100 milions i s'iniciarà a final del 2001

El conseller Ferrer presentà ahir el projecte de la circumval·lació

El conseller d'Obres Públiques, Josep Antoni Ferrer, la batlessa, Francisca Ramon, i el cap dels enginyers de la Conselleria, Joan Cifre, varen presentar ahir, després de prop de 4 anys de gestació, el projecte de la ronda de circumval·lació del Port de Pollença.

El projecte, que està pràcticament acabat, sortirà a exposició pública abans de finals d'any. «Després, va dir la batlessa, des de l'Ajuntament es farà tot el que es pugui perquè les obres s'iniciïn el més ràpidament possible». No obstant això, l'inici d'aquestes no serà abans del mes d'octubre del 2001, després que s'hagin presentat i estudiat les al·legacions, s'hagi realitzat l'informe sobre l'impacte ambiental i aprovat definitivament el projecte.

El pressupost de les obres és de 1.100 milions de pessetes. En principi, aquestes estan incloses al Pla General de Carreteres, tot i això, Ferrer s'ha compromès a «continuar endavant amb elles, independentment del que decideixi Madrid respecte al Pla».

Per evitar el fet de tenir aixecada tota la via, està previst que les obres es realitzin en dues fases. La primera actuació, que aniria des del tram que va des de la carretera de Pollença-Port cap a Formetor, podria estar finalitzada l'any 2002. La segona, que aniria des de la mateixa carretera fins a la zona de Ca na Volantina, es farà l'any 2003. Per tant, «es calcula que, l'any 2004 podrien estar finalitzades les obres», va dir Ramon.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris