cielo claro
  • Màx: 17°
  • Mín: 15°
14°

Servera precinta el magatzem comercial de l'exbatle del PP Francesc Barrachina

El mateix dirigent popular obrí l'expedient per infracció abans de llogar el local

La Policia Local de Son Servera precintà ahir el magatzem comercial de l'exbatle del PP Francesc Barrachina. El local que té llogat el regidor popular per a activitats comercials sobrepassa el volum i l'alçada permesos per la normativa. El recinte té una ocupació real molt superior a la permesa.

Segons ha explicat el batle, Eduard Servera PSIB), «va ser el mateix Francesc Barrachina qui va obrir l'expedient per infracció urbanística. Resulta que quan es va obrir aquest expedient, ell encara no tenia el local llogat. El que passa és que degué oblidar que l'expedient estava en curs i es va atrevir a llogar-ho tot sabent les coses com estaven».

Servera digué també que «aquest estiu passat ja es va obligar l'exbatle a tancar les portes del local, però no va voler fer cas del que s'havia ordenat». L'actual batle ha indicat també que «el magatzem té llicència urbanística, però no s'adapta a aquest permís. De tota manera, cal dir que el propietari de la nau ha començat la tramitació per a la legalització del recinte, però no se sap si es podrà arribar a ajustar-lo o no a la normativa».

Eduard Servera ha volgut deixar molt clar que aquest fet no té res a veure amb cap tipus d'enfrontament polític: «Simplement s'ha actuat com s'hauria actuat amb qualsevol altre ciutadà. Aquí no hi ha connotacions polítiques. Només passa que la persona que té el local llogat ha estat batle d'aquest poble».

Per la seva banda, Francesc Barrachina ha manifestat que preferia no pronunciar-se sobre aquest cas, però sí ha volgut destacar que des del seu punt de vista «ha de ser l'actual batle qui haurà de valorar si s'ha actuat amb justícia o no»

Cal recordar que fa més d'un any l'actual equip de govern, llavors a l'oposició, va presentar una moció de censura contra el PP, encapçalat per Barrachina, precisament per motius urbanístics.

De llavors ençà els enfrontaments entre uns i altres han estat constants fins el punt de sortir de l'àmbit polític per arribar a entrar dins el terreny personal.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris