lluvia ligera
  • Màx: 22°
  • Mín: 22°
21°

Els autobusos que l'EMT emprarà al centre són elegits els millors d'Europa

Així ho dictamina una comissió d'experts que premiarà la casa Mercedes

El model «Cito» de la casa Mercedes Benz ha estat elegit, per un jurat que representa 13 publicacions europees especialitzades del sector, com a Bus de l'any 2001. L'EMT de Palma ha adquirit aquest model d'autobús elèctric per als recorreguts pel centre històric de la ciutat. El «Cito» és un model híbrid que alterna tant l'energia elèctrica com la de combustió. Ha estat desenvolupat en el centre autònom d'autobusos de la marca germana i competí en aquesta selecció amb els més moderns models d'autobusos urbans que s'han presentat durant aquest any a Europa.

La marca alemanya rebrà aquest guardó durant la propera edició de la Fira Internacional d'Autobusos i Autocars, que se celebra entre el 22 i el 25 de novembre en el madrileny recinte firal Juan Carlos I. L'EMT de Palma comptarà amb aquests vehicles per determinades línies del centre antic de la ciutat. L'adquisició d'aquests autobusos híbrids s'uneix a l'entrega global de cent nous vehicles per a l'EMT per part de la signatura ASITSA. L'arribada dels nous autobusos serà escalonada i es preveu que les primeres vint unitats arribin el mes de desembre.

«Amb les messions per models d'autobús com el «Cito» de Mercedes Benz, l'EMT de Palma desitja convertir-se en una proposta alternativa per millorar el trànsit i la circulació per la ciutat. L'objectiu, fomentar el transport públic i millorar l'atenció al viatger en un entorn saludable, net i ecològic per tal que Palma sigui a la mida dels seus habitants», asseguraren fonts de l'EMT.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris