nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 24°
22°

El metre quadrat d'un habitatge en una zona de luxe es paga ja a dos milions

Kühn & Partner justifica els preus per la gran demanda

La forta demanda que hi ha a Mallorca en el mercat immobiliari fa que alguns estiguin disposats a pagar dos milions de pessetes el metre quadrat d'un habitatge en les zones luxe de Mallorca, com puguin ser Formentor, Son Vida, Bendinat o el Port d'Andratx. Així ho varen manifestar ahir els responsables de la immobiliària Kühn & Partner, que varen presentar el seus resultats dels primers nou mesos del 2000, que ha registrat un creixement de les seves vendes del 56% respecte de l'any passat.

Els dos terços d'aquestes vendes han estat en el sud-oest de Mallorca, es a dir entre Son Vida i el Port d'Andratx. Segons Mathias Kühn, l'evolució del mercat està en alça i no s'ha tocat sostre, contràriament al que han dit altres immobiliàries. Aquest immobiliari considera que actualment en el món no hi ha una altra opció de compra d'habitatges com reuneix Mallorca respecte de preu i qualitat de vida.

Tot i que hi ha hagut retrocessos d'un 10% entre 1998 i 2000 en venda d'apartaments (en el 98 el 44% de les vendes foren apartaments davant del 34% del 2000), en canvi els xalets de luxe han augmentat del 12% del 98 al 25% en el 2000. Quant a percentatges per nacionalitat de compra, els alemanys són els que més han comprat en aquesta immobiliària, (un 45%) seguit del anglesos, que representen el 21% de les compres; els espanyols amb un 20 per cent i un 15 per cent la resta de països.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris