algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 21°
21°

La Policia Local de Portocristo haurà de compartir quarter amb la Benemèrita

L'estat obsolet de les instal·lacions ha forçat l'Ajuntament a cercar-hi solucions

L'Ajuntament de Manacor signarà un conveni amb la Guàrdia Civil perquè la Policia Local pugui fer ús d'una de les ales del quarter que la Benemèrita té a Portocristo.Resulta que les dependències que actualment utilitza la Policia Local de la zona costanera han quedat obsoletes. A més, ha augmentat el nombre d'agents, així com també el nombre de residents.

Mitjançant aquest conveni la Policia Local de la zona costanera podrà instal·lar el seu quarter a l'ala que la Guàrdia Civil els cedeixi. Les condicions per poder arribar a aquest acord s'han centrat en el manteniment de l'edifici. L'Ajuntament s'ha compromès a col·laborar en el manteniment de l'immoble, ara com ara certament obsolet.

Realment la casa quarter de la Guàrdia Civil «està en un estat lamentable: fa falta pintar, adequar els interiors, perquè ara no està en condicions; ara bé, l'edifici és molt gran i pot ser de gran utilitat per als agents locals, crec que amb el conveni hi sortim guanyant nosaltres i els de la Civil», comenta Jaume Brunet, delegat de l'Ajunament de Manacor a Portocristo.

El conveni és per a cinc anys prorrogables. Cal tenir en compte que l'edifici pertany al Ministeri de Defensa i que si la Guardia Civil en partís algun dia, l'Ajuntament hauria d'abandonar el recinte o l'hauria de comprar. En aquests moments, a Portocristo hi queden només una quinzena d'agents de la Guàrdia Civil que, a més, no tenen cap tipus de competència al terme municipal de Manacor.

Segons ha explicat Jaume Brunet, «com que ha augmentat molt el nombre de residents de la zona costanera, també ha augmentat el nombre de casos i denúncies, així com també el nombre de cotxes.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris