nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 17°
20°

La primera de les fires prèvies al Dijous Bo guanyà el mal temps

La primera de les fires prèvies al Dijous Bo va guanyar ahir la partida a la pluja i el mal temps que amenaçaven de suspendre-la. Les ganes de sortir a voltar, sobretot de la gent d'Inca, varen fer que l'aigua no fos cap impediment perquè els carrers del centre de la ciutat registrassin una bona activitat. I és que a més de les diferents mostres, els comerços del centre de la ciutat romangueren oberts, de manera que molts aprofitaren per fer una bona compra.

Les parades de flors, plantes, fruites i verdures que es muntaren al carrer Major i a la plaça Espanya varen ser el principal focus d'atenció per a la gent que va carregar cossiols a voler. Pel mercat cobert també hi passa molta de gent. Allà hi hagué una àmplia mostra de moixos i una exposició de bonsais i cactus. També hi eren exposats els cossiols del concurs floral per a aficionats.

Malgrat l'aigua, la trobada de xeremiers es va celebrar i, després de reunir-se a la plaça Espanya, varen posar música a la jornada passejant-se pels carrers del centre. El que cridà més l'atenció de la fira fou la mostra de productes autòctons que es va muntar en un gran envelat instal·lat a la plaça Mallorca. El vi i el formatge foren els grans protagonistes d'aquesta mostra que va agradar molt a la gent. De fet, des de l'Ajuntament es va indicar que tindrà continuïtat i que en vistes als propers anys es fa comptes potenciar.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris