nubes dispersas
  • Màx: 27°
  • Mín: 26°
29°

Costes i Defensa donen el seu vistiplau a la revisió urbanística

El Pla General ha rebut 43 al·legacions, entre elles del PSM i del GOB

La Direcció General de Costes del Ministeri de Medi Ambient i el Ministeri de Defensa han donat el vistiplau al Pla General d'Ordenació Urbanística (PGOU) de Muro. Els informes favorables a les revisions que s'han realitzat sobre el projecte del PGOU d'aquests dos ministeris eren obligatoris per tal que l'Ajuntament pugui aprovar aquest pla provisionalment.

Per altra banda, també aquesta setmana, ha finalitzat el període per presentar les al·legacions al Pla. Un total de 43 escrits han estat enviats al Consistori. El PSM, amb Pau Mateu com a portaveu, considera que en el nou PGOU hi ha una falta de protecció de diversos edificis i del patrimoni arquitectònic, com també d'elements no protegits com pous, algunes casetes de camp o les fites de divisió dels termes municipals.

A més, el grup municipal nacionalista denuncia un augment innecessari del sòl industrial i la creació, també innecessària, de sòl urbanitzable a la zona rural. Des del GOB, amb Miquel Àngel March com a portaveu, també s'han fet arribar una sèrie d'al·legacions relacionades amb la falta de protecció de diverses tipologies pròpies del municipi.

A més, els ecologistes proposen a l'Ajuntament un reducció del sòl urbà a la zona de les Casetes dels Capellans. Els ecologistes recorden que, d'acord amb la norma territorial del Consell de Mallorca, en els terrenys queden suspeses les obres d'edificació i d'urbanització.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris