nubes rotas
  • Màx: 21°
  • Mín: 20°
22°

El promotor de la Marina de Magaluf protesta per la «persecució» de Lacy

El PP creu que amb la moratòria només s'intenta netejar la cara a Nàjera i al conseller

L'actual promotor de la polèmica urbanització de la Marina de Magaluf, Pedro Pasqual, que despús-ahir s'inclogué dins la moratòria del Consell, manifestà sentir-se perjudicat per la persecució política que s'està fent al conseller d'Urbanisme del CIM, Rafel de Lacy (UM).

Des del PP, però, no ho veuen així. El portaveu dels populars de Calvià, Carlos Delgado, declarà ahir que la moratòria «en el fons només és una cortina de fum. Les 2.000 places hoteleres s'havien d'edificar de manera escalonada, 500 places cada any. En aixecar-se la suspensió es faran de cop.

Això només ho fan com un tracte de favor cap a Nájera (PSOE) i De Lacy (UM) per netejar-los la cara. Però així com De Lacy va fer servir el vot de qualitat per aprovar la revisió del Pla General de Calvià, el podrà fer servir llavors». La visió del PP dista molt de la que dóna Pascual.

«La persecució a De Lacy ens perjudica a nosaltres com a empresaris mallorquins que som», afirmà ahir el copropietari de Promociones Vistarga S.L., que ha vist també com un dels seus altres grans projectes se n'anava en norris arran de la intervenció en aquest cas del Parlament de les Illes Balears. Pascual era el promotor de la urbanització des Canons d'Artà, que quedaren protegits en aprovar-se l'ampliació de la LEN (Llei d'Espais Naturals).

Per això, ahir, Pascual també volgué constatar que Promociones Vistarga S.L. contractà De Lacy com a advocat, com podien haver contractat qualsevol altre misser, i que des de sempre mantingueren una «relació honesta, ètica i legal». Pascual també apuntà que en ocupar el càrrec de conseller d'Urbanisme, De Lacy deixà de costat la seva feina professional i es dedicà a la política.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris