nubes dispersas
  • Màx: 26°
  • Mín: 26°
26°

Desorientació entre els passatgers i ganes, encara, de tornar a Mallorca

Els turistes es mostraren crítics però alhora comprensius davant l'escepticisme resident

Algunes persones manifestaven nervis, altres, fatigades, mostraven aquell sentiment de calma que molts de nosaltres registram immediatament després de passar una situació d'estrès. També n'hi havia d'altres que es trobaven amb la paradoxa de ser molt més a prop de ca seva, com una parella de persones majors que tornaven a Menorca, i que, no obstant això, no veien el moment de partir a l'illa, a la qual potser haurien arribat abans amb vaixell des d'Alcúdia o Cala Rajada.

Tots, els que anaven a Alemanya, a les Illes Britàniques, al Japó o a Menorca, per posar-ne exemples, no deixaven de posar reclamacions davant els mostradors d'informació d'AENA fins que al migdia va desaparèixer el personal d'atenció de passatgers.

Un dels casos amb què ens vàrem trobar va ser el d'una família britànica. «Nosaltres volem anar a Manchester», deia Lancy Francis, l'home. «N'hem estat informats, però hem hagut de comprar el panet per menjar, ja són les dotze (hora habitual per dinar a les Illes Britàniques). L'únic que ens han regalat són les botelles d'aigua. Això és un desastre».

Així i tot, la família Francis assegura que «tornarem a Mallorca. Això no és motiu per no venir pus. Ha estat mala sort, perquè pot passar a qualsevol banda del món». Més escèptic i fart n'estava Juan Antonio, resident a Mallorca. «És un desastre. Havia d'anar a Madrid a una boda i ja no hi seré a temps.

Els únics que me n'han informat han estat les càmeres de televisió. Tenim unes infraestructures que fan pena. Són coses de viure en una illa». Dues amigues alemanyes, les senyores Johann i Vaudlet, que anaven a Luxemburg, estaven un poc més contentes, tot i que eren bastant crítiques.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris