nubes dispersas
  • Màx: 27°
  • Mín: 27°
27°

Govern i Insalud posen fi al debat pel finançament de l'hospital

El consorci definirà les aportacions de les dues administracions

El Govern balear i l'Insalud han decidit posar punt i final a l'enfrontament mantingut sobre el finançament de l'hospital comarcal d'Inca.
Una imatge d'unitat i de bones intencions per tirar endavant el projecte almanco és el que varen voler transmetre ahir la consellera de Sanitat, Aina Salom, i el director territorial de l'Insalud, Javier Rodrigo de Santos. Tots dos responsables sanitaris es trobaren a Inca durant la presentació del nou PAC mòbil per a la comarca.

Salom es manifestà optimista i assegurà que hi ha una bona entesa amb el Govern central que es plasmarà amb la creació del consorci com a figura jurídica que regularà la construcció i funcionament del futur centre hospitalari. Aquesta entitat podria arrancar el proper dia 26 d'aquest mes en una reunió que mantindran a Madrid responsables del Govern i de l'Insalud.

Per la seva banda, De Santos intentà justificar l'enorme encariment del pressupost del futur hospital explicant que s'havia de plantejar un centre que no quedàs petit en poc temps i que almanco pogués donar resposta a les necessitats que es generin 50 anys endavant.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris