lluvia ligera
  • Màx: 21°
  • Mín: 20°
19°

El volum d'edificació es reduirà un 46% a la Colònia de Sant Jordi

En el centre antic només es construiran planta baixa i primer pis

El volum de construcció a la zona costanera de la Colònia de Sant Jordi, en el municipi de ses Salines, quedarà reduït un 46 per cent tal com reflecteixen les noves Normes Subsidiàries (NS) del municipi, l'expedient de les quals serà aprovat, en principi, en la sessió plenària que es farà el proper dimarts, segons va comentar el delegat d'Urbanisme de l'Ajuntament de ses Salines, Antoni Bonet (UM).

En aquest sentit, en el centre antic d'aquesta zona litoral ara tan sols es podrà construir un total de quatre unitats cadastrals, quan fins aquests moments hi estava permesa l'edificació de sis habitatges. Així mateix, els immobles quedaran limitats a la construcció d'una planta baixa i d'un primer pis. Amb la qual cosa, el sòtil de les construccions quedarà bastant reduït, ja que fins ara es podien edificar els baixos i dues plantes més.

La reducció del volum d'edificació també es posa de manifest a la zona extensiva, on només podrà existir un habitatge cada 160 metres quadrats de solar. Les edificacions en aquesta àrea tan sols podran disposar d'una planta menys. El sòl urbà del nucli costaner de la Colònia de Sant Jordi és la zona del municipi que patirà més canvis amb la modificació de les normes urbanístiques. Mentrestant, el sòl rústic del terme municipal de ses Salines no patirà pràcticament cap tipus de canvi, de manera que s'hi podrà edificar una planta baixa i un primer pis.

En aquest indret del municipi, els propietaris hauran de sembrar un arbre cada cent metres quadrats construïts. En el carrer Andreu Burguera, així com també a la plaça Major i al carrer de Sant Bartomeu de ses Salines, no hi haurà modificacions, en la mesura que es podran construir una planta baixa i dues altures més. La resta del nucli serà la que experimentarà més canvis.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris