algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 17°
17°

El nou Consell Social de la UIB celebrà la primera reunió de feina

Un reglament fet a mida regirà el funcionament d'aquest òrgan

El Consell Social de la Universitat de les Illes Balears dugué a terme ahir la seva primera reunió de treball, en la qual se'n designaren els nous càrrecs de secretària i vicepresident, i tractà d'alguns temes pendents de caràcter retributiu en relació amb el professorat i sobre el pressupost. Així ho explicà el seu president, Feliciano Fuster, que assegurà que la seva no serà «una actitud presidencialista», en el sentit de prendre decisions pel seu compte, sinó que sempre les consultarà i consensuarà amb la resta de membres.

Els nous vicepresidents del Consell Social són Josefina Salord Ripoll, que representa la Conselleria d'Educació i Cultura; Miquel Lladó Oliver, president de la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació; i Josep Oliver Marí, president de la Confederació d'Associacions Empresarials de les Balears (CAEB); mentre que fou designada com a secretària Maria Planas Rosselló, en representació del Parlament de les Balears.

Feliciano Fuster declarà, al començament de la reunió, que estava prevista també la designació de les persones que integraran les diferents comissions de treball i els membres de la permanent. Així mateix, indicà que els 29 membres de l'acabat de constituir Consell Social nomenaran les persones que elaboraran el reglament pel qual es regirà el seu funcionament. El Consell Social de la UIB és l'òrgan col·legiat de participació de la societat en la Universitat, mitjançant el qual la societat col·labora en la definició dels criteris i les prioritats del seu plantejament estratègic.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris