nubes rotas
  • Màx: 17°
  • Mín: 17°
16°

La Sala paralitza una urbanització il·legal que va detectar EU-EV

Les construccions són les de ses Cases de Son Fenoll, vora can Palou

L'Ajuntament de Palma ha paralitzat la construcció d'una urbanització il·legal que s'està construint a «ses cases de Son Fenoll», devora de les també edificacions il·legals de Can Palou, ara en tràmit de legalització. Així ho va fer públic ahir la portaveu del grup d'Esquerra Unida-Els Verds a l'Ajuntament de Palma, Margalida Thomàs. Precisament fou EU-EV qui va posar en coneixement la Gerència d'Urbanisme del Consistori aquest fet. L'òrgan es va reunir dimarts, sota la presidència del primer tinent de batle, José María Rodríguez, i, segons Thomàs, «va decidir paralitzar aquesta construcció».

La cap d'Esquerra Unida-Els Verds, que va fer pública ahir als mitjans de comunicació aquesta decisió, va explicar que «en principi detectàrem la urbanització il·legal i, llavors, ens demanàrem si l'Ajuntament, tot i que aquesta urbanització és de nova construcció, la pensava legalitzar en el mateix paquet d'urbanitzacions il·legals en què són incloses les edificacions veïnes de can Palou». «Davant d'aquest dubte "prosseguí Thomàs" férem una pregunta sobre el tema a la Gerència d'Urbanisme, i aquesta hi va enviar dos zeladors per mirar la situació de la urbanització». «Arran de l'informe dels zeladors, segons ens informàrem a la Gerència d'Urbanisme d'ahir "dimarts" donaren ordre perquè es paralitzàs la urbanització», va concloure la portaveu.

La Gerència d'Urbanisme de dimarts, segons fonts municipals, tan sols preveia temes de pur tràmit. Finalment, una altra de les preguntes que va formular ahir EU-Els Verds a l'equip de Govern, presentada al pròxim ple, «és per què no se'ns ha comunicat que en dependències municipals s'estan celebrant unes jornades iberoamericanes d'aigua i municipis», en paraules de Thomàs.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris