nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 23°
24°

La parella alemanya acusada de dos crims malvisqué dos anys a Mallorca

Peter D. i Matthias S. residiren i treballaren a Santa Ponça entre ambdós homicidis

Els dos alemanys detinguts despús-ahir a Àustria com a presumptes autors de dos homicidis ocorreguts a l'Arenal i Can Pastilla fa uns anys malvisqueren a l'Illa al llarg de dos anys i després de cometre, suposadament, els crims fugiren a Àustria. Allà deambularen per nombrosos hostals, dels quals fugien sense pagar fins que a la fi els agafaren. Les vivències de la parella d'homosexuals foren seguides molt de prop pels investigadors des que varen cometre l'homicidi d'Ilse Michaelis, el 6 d'octubre de 1996.

Segons sembla Peter D., de 53 anys i Matthias S., de 29, arribaren plegats a Mallorca per abril, tot just set mesos abans del primer homicidi. La parella s'establí a la zona de l'Arenal i freqüentaven els bars de la zona. Era gent molt educada i gens polèmica. Tot d'una conegueren Ilse, que regentava el bar Klabautermann, i del qual eren clients habituals. Hi havia la circumstància que els homes vivien en el mateix edifici que Ilse, que és el lloc en el qual tingué lloc el crim.

Peter i Matthias fugiren de la zona i arribaren a Santa Ponça, on romangueren fins el mes de juny del 1998 treballant en comerços, netejant piscines o encarregant-se de persones majors. Els alemanys no duraven molt en els seus llocs de treball ja que despertaven les sospites dels seus superiors, que desconfiaven d'ells.

El juny tornaren a l'Arenal i el mes d'agost arribaven a l'Hostal Marbel, on treballava com a conserge Josep Bernat. Els homes es guanyaren la confiança del personal de l'hostal, ja que no tenien doblers i pagaven la seva estada allà treballant en petites feines de neteja o manteniment. Sembla, emperò, que la seva paciència s'acabà el 9 de desembre. Peter i Matthias, segons la Policia, mataren Josep Bernat per robar els doblers de la caixa registradora de la cafeteria. Després fugiren cap a Àustria. A darrers de desembre la Policia els perdé la pista.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris