cielo claro
  • Màx: 21°
  • Mín: 20°
23°

El patronat d'escoletes comptarà amb un pressupost de 441 milions

S'augmenta la partida, però els pares pagaran nou milions menys

Les escoletes municipals disposaran d'un total de 441 milions de pessetes de pressupost durant l'any 2001, trenta-set més que l'any passat. En total els pares aportaran 70 milions, mentre que Cort farà el mateix aportant un total de 371 milions de pressupost propi. El que és curiós és que els pares deixaran d'aportar 9 milions dels que pagaven l'any passat, amb la qual cosa l'aportació de l'Ajuntament es veu incrementada un 14'16%.

Aquest pressupost servirà per mantenir un servei adreçat a infants de 0 a 3 anys en què s'empra la llengua catalana com a llengua vehicular; es treballa amb objectius pedagògics segons l'edat i es fa un programa d'integració. El curs escolar començà el 8 de setembre i finalitzarà el dia 13 de juliol i, en total, s'han matriculat 389 alumnes. En total han quedat 53 alumnes que no han pogut ser matriculats a les quatre escoletes de l'Ajuntament (Son Roca, l'Arenal, Santa Catalina i ciutat antiga).

S'ha de destacar que en aquests moments hi ha un total de 134 infants que estan pagant les quotes reduïdes de l'Ajuntament de Palma, que es mouen en uns barems situats entre 1.900 pessetes per mes i 11.000 pessetes per mes. El pressupost de Cort també contempla el servei d'estiu, que es desenvolupa en els centres de l'Arenal i ciutat antiga entre el 17 de juliol i el 31 d'agost.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris