nubes dispersas
  • Màx: 27°
  • Mín: 26°
29°

Els comerciants protesten contra els perjudicis del caos circulatori

Expressaran el seu malestar a la Conselleria d'Obres Públiques

La indignació dels comerciants de Campos envers el que qualifiquen de «política poc proteccionista de l'Ajuntament en relació al comerç tradicional» s'ha deixat sentir pels carrers del poble. Més de cinquanta comerciants campaners es manifestaren, ahir migdia, a la plaça de l'Ajuntament per queixar-se contra els «perjudicis econòmics que ens causa el caos circulatori del centre urbà».

Els botiguers expressaren el seu malestar a través d'un escrit en una pancarta reivindicativa que deia irònicament: «Andreuet!, què t'hem fet els comerciants?». A poc a poc l'ambient que es respirava entre la manifestació pujà de to fins que els comerciants demanaren per reunir-se amb el batle, Andreu Prohens (PP).

Les protestes dels comerciants estan encaminades a solucionar «la manca d'accessibilitat al centre urbà de Campos per un seguit de senyals de prohibició que l'Ajuntament ha instal·lat a les entrades més importants del poble. La gent que ve de Manacor, Felanitx, Santanyí i ses Salines i vol entrar dins Campos, no té altra alternativa que entrar-hi per la ronda de circumval·lació. Amb la qual cosa, els potencials clients no entren pels carrers més comercials i nosaltres patim les conseqüències d'aquest caos circulatori», va manifestar Miquel Forteza, un dels comerciants afectats, que va afegir que «la circulació de Campos està organitzada amb un grapat de municipals que estan berenant en els bars».

Sílvia Corcuera, una altra de les botigueres que ahir es manifestaren, va assegurar que «les obres de clavegueram també han provocat els talls de molts carrers».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris