nubes dispersas
  • Màx: 22°
  • Mín: 18°
15°

Iscomar vol invertir 2.000 milions en una línia Maó-Barcelona

DdB Maó  

La companyia Iscomar Ferrys operarà a partir de la propera temporada turística entre les Balears i la Península. El port de Maó, a més dels de Palma de Mallorca i Eivissa, serà també una de les referències en aquesta trajectòria, ja que cobrirà la ruta marítima entre el port maonès i Barcelona. Encara que a hores d'ara no s'han donat a conèixer les freqüències d'aquest enllaç, les primeres referències apunten a dues connexions setmanals.

Iscomar, a través del seu delegat a Menorca, José Ignacio Seguí, assegura que s'invertirà la quantitat de 10 milions de dòlars "prop de 2.000 milions de pessetes" per iniciar aquesta nova empresa. Aquesta iniciativa posarà fi al «monopoli» que fins havia mantingut Trasmediterránea, l'única companyia operativa en aquest enllaç. Segons hem pogut saber, l'enllaç insular amb la Península es realitzarà amb un ropax, un vaixell bàsicament de càrrega però que també admet passatgers, un vaixell semblant al Alyssa que estrenà fa poc Trasmediterránea.

Aquest tipus de vaixell d'Iscomar està dissenyat especialment per transportar camions i mercaderies alhora, però també hi poden viatjar fins a un total de 300 persones.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris