cielo claro
  • Màx: 18°
  • Mín: 18°
18°

Inspecció de Treball incrementarà la vigilància i control de les ETT

També inspeccionarà els horaris a Hostaleria i Transports

La Comissió Territorial de la Inspecció de Treball aprovà ahir incrementar la vigilància i control de les empreses de treball temporal (ETT) mitjançant visites als centres on operen aquests negocis. Així mateix, inspeccionarà el control de les jornades de treball en els sectors d'Hoteleria, Seguretat Privada i Transports en tot el que afecta a limitacions de menors i hores extraordiàries.

Les inspeccions a les ETT cercaran verificar el compliment de les seves obligacions i exigències legals entre les quals està la prevenció de riscs. De les mateixes visites a les ETT es derivaran les visites a les empreses habitualment usuàries d'aquest serveis.

En relació a la prevenció de riscs laborals, la Conselleria que comanda Eberhard Grosske ha establert actuacions de coordinació entra la inspecció de Treball i la Direcció General de Salut Laboral. Així, s'ha adoptat el compromís d'avís recíproc de l'existència d'accidentes greus, molt greus i mortals per dinamitzar al màxim les actuacions de control. Entre les activitats sectorials, en Agricultura s'estableix la comprovació de seguretat de tots els llocs de treball.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris