algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 21°
21°

El Govern balear es llança a la conquesta del mercat oriental

Sampol encapçala la missió comercial a les fires de Xangai i Pequín

El Govern balear donarà un nou impuls a diversos sectors de la indústria de les Illes amb la finalitat d'ampliar els seus horitzons i a conquerir el complicat mercat oriental. Per a tal motiu, una expedició comercial encapçalada pel vicepresident del Govern i conseller d'Economia, Comerç i Indústria, Pere Sampol, i organitzada per la Cambra de Comerç, assistirà a les fires de Xangai i Pequín per tal d'obrir noves vies de negoci a l'Orient, durant els dies 30 i 31 d'octubre i 1 i 2 de novembre.

Un total de dotze empreses de les Balears estaran presents en aquesta missió, en la qual la principal novetat és que, a part dels dos sectors tradicionals del calçat i la pell, s'hi incorporaran empreses integrades dins els sectors de la moda o confecció-tèxtil, la joieria i la bijuteria. L'objectiu és ampliar el nombre de sectors que en aquests moments ja tenen presència a Àsia, juntament amb el sector turístic.

Per aconseguir això, les institucions, en aquest cas Govern balear, Institut de Comerç Exterior (ICEX) i Cambra de Comerç donaran suport a aquestes empreses amb un suport tècnic i logístic principalment, però també ajudaran econòmicament pagant una part del cost del viatge. «La unió fa la força, i per això la col·laboració de les institucions és necessària per dur a terme programes d'exportació tan ambiciosos com aquest», comentà Pere Sampol qui explicà que aquesta col·laboració és deguda a la necessitat d'optimar tots els recursos econòmics disponibles «per estar presents en un mercat potencial tan important com el xinès, que es troba enmig d'un procés d'obertura comercial i econòmica».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris