cielo claro
  • Màx: 17°
  • Mín: 17°
16°

L'empresa del joc que assessora Sierra no disposa de la llicència d'activitat

Uni Nova 2000 SL no compleix els requisits per funcionar com a bar restaurant

El Consell de Gerència d'Urbanisme de l'Ajuntament de Palma denegarà dimecres la llicència de funcionament a l'empresa Uni Nova 2000 SL per funcionar com a bar restaurant al carrer Valparaíso 7A de Palma. L'empresa Uni Nova 2000 SL és propietat de l'empresari del joc Ismael Martín Gago, que va ordenar la investigació del funcionari de la Conselleria d'Hisenda i cap de l'àrea de joc, Josep Oliver Clar, que efectuà l'investigador privat Carlos Valencia Oliver. L'empresa Uni Nova 2000 compta amb els serveis del tinent de batle de seguretat ciutadana de Palma i màxim cap de la Policia Local, José Manuel Sierra, com a advocat.

El que resulta molt curiós és que un regidor de Cort hagi acceptat treballar de forma particular per a una empresa que ni tan sols té la llicència de funcionament i activitats en ordre. Josep Oliver Clar denuncià al jutge que estava sent perseguit i investigat per part d'Ismael Martín. La jutgessa encarregada de la investigació, Ana San José, titular del jutjat d'instrucció número 5, va fer declarar Sierra en qualitat d'imputat, tal com va sol·licitar el fiscal Pedro Horrach, un cas que s'ha saldat amb la detenció d'un administratiu d'Hisenda i la inhabilitació d'un funcionari de l'Ajuntament de Palma del departament de llicència d'activitats i un fort escàndol polític sobre la compatibilitat o no dels càrrecs públics amb els seus despatxos professionals.

La Gerència d'Urbanisme negarà la llicència de funcionament a l'empresa assessorada per Sierra, perquè l'empresari Ismael Martín no ha reparat les deficiències detectades pels funcionaris municipals encarregats de les llicències d'activitats. El cas del joc ha estat un dels més interessants que s'han produït a nivell judicial en els darrers temps a la nostra comunitat i té un argument d'allò més enrevessat. El que sí és cert és que "malgrat el suport del batle" són molts els que han demanat la dimissió de Sierra com a regidor electe i sobretot com a cap de la Policia Local de Palma, ja que el que es considera provat és que ell va aconsellar la investigació del funcionari d'Hisenda per part de l'empresari del joc.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris