nubes rotas
  • Màx: 23°
  • Mín: 20°
16°

La Sala augmenta l'impost sobre els béns immobles un 10 per cent

L'increment permetrà assolir un pressupost de 440 milions el 2001

El pressupost de l'Ajuntament de ses Salines per a l'any que ve serà de 440 milions de pessetes. Aquesta quantitat implica un augment de 45 milions de pessetes respecte del pressupost de l'exercici anterior.

Sobre el pressupost del present any, el batle de l'Ajuntament de ses Salines, Antoni Caldentey (UM), va explicar que «seguim apostant per la promoció de la cultura, així com dels serveis socials. De fet, a aquest darrer apartat hi destinarem tres milions de pessetes més que l'any passat».

En referència a l'àmbit de la cultura, el batle va afegir que «potenciarem l'escola de música, com a eina fonamental de la cultura del poble».

Caldentey va explicar que aquest augment en el pressupost «és la conseqüència directe de la pujada de l'Impost sobre Béns Immobles (IB) d'un deu per cent. Amb la qual cosa, l'IBI passarà a estar d'un 0'40 a un 0'45».

Així mateix, el batle Caldentey va manifestar que el personal de l'Ajuntament veurà incrementat el seu salari amb un «3'5 per cent» i va afegir que «no crearem cap plaça nova». En aquest sentit, el primer edil va apuntar que a mitjans del proper mes de gener de 2001 es podrà saber quin és el superàvit d'aquest Ajuntament. No obstant això, Caldentey va avançar que el superàvit se situaria al voltant dels setanta o vuitanta milions de pessetes.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris