cielo claro
  • Màx: 21°
  • Mín: 19°
22°

La mare de Maria del Carme del Salto parlà amb Diari de Balears

«He complit la promesa que vaig fer a Carme, veure tancat Okulus. Ja puc descansar en pau»

93838

Engracia i Enrique es mostraren satisfets amb la sentència.

J.M.SASTRE.

«Això ja s'ha acabat, ara tan sols em queda recordar la meva filla». D'aquesta manera s'expressava ahir Engracia, la mare de Maria del Carme del Salto. La dona aixecà els braços en senyal de victòria quan escoltà la sentència que condemnava l'assassí de Maria del Carme a cadena perpètua.

Engracia i Enrique, els pares de Maria del Carme, reberen un redactor d'aquest diari a la seva casa de Portocristo i explicaren els seus sentiments i emocions al llarg de tot el procés judicial que ha acabat amb Andreas Ingo Okulus entre barrots. «En sentir la sentència em vaig sentir eufòrica. Després de l'eufòria, emperò, vaig sumir-me en una relaxació total».

«Ja he complit la promesa que vaig fer a Maria del Carme: veure tancat el seu assassí, ara ja puc descansar en pau», digué l'afligida dona. Enrique del Salto admeté que hi hagué moments de molta incertesa. «Hem dubtat molt, ja que era cara o creu. O nosaltres o ell. Finalment ha sortit cara, i n'estam contents.

Des d'aquí agraesc molt el comportament de la justícia alemanya», assenyalà Enrique. Els progenitors de Maria del Carme es desplaçaren fins a Hamburg per conèixer la sentència. Amb ells viatjaren Enrique i Mónica, germans de Maria del Carme, així com també una tia. La família arribà el vespre de divendres a Son Sant Joan i explicà que s'havia fet justícia.

Tot i això, en un moment del judici Enrique, el germà, perdé els nervis quan Okulus comentà despectivament que no volia escoltar com li prenien el pèl. «Ha estat un gran alleujament. Ara almanco sé que aquell assassí passarà 20 anys a la presó», digué el jove en arribar a Son Sant Joan.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris