nubes rotas
  • Màx: 20°
  • Mín: 19°
18°

Joves del GOB impediren el pas de cotxes per les dunes de Son Real

Informaren els conductors del mal que fan els totterrenys a la natura

Hi ha moltes maneres de passar els dissabtes. Prop d'una trentena de joves del grup juvenil del GOB el varen passar ahir protestant sota la pluja per la presència de cotxes totterreny a la platja de Son Real, a Son Serra, una zona declarada Àrea Natural d'Especial Interès.

«No volem 4x4 a les dunes de Son Real». Amb aquestes paraules a la boca i estampades amb tinta verda sobre una gran pancarta blanca, els joves del GOB varen intentar, ahir al capvespre, impedir el pas a tots aquells cotxes i totterrenys que circulaven per la platja de Son Real.

Malgrat que el temps no hi va acompanyar, ningú no va desistir. Pere Joan, per exemple, té 13 anys, fa poc més d'un mes que ha entrat al grup juvenil del GOB i ahir participà en la seva primera acció contra la destrucció de la natura. «He vingut per impedir que els cotxes destrueixin les dunes de Son Real», diu.

«M'agrada col·laborar en tot allò que pugui per conservar la natura». Després, corre a reunir-se amb els seus companys. Tots junts formen una compacta massa humana que tanca el pas als vehicles que circulen per la zona.

Quan els cotxes s'aturen, i amb la pancarta com a escut, el grup de joves avisa els conductors: «Circulant amb els vostres cotxes per aquí estau perjudicant una Àrea Natural d'Especial Interès i tota la seva vegetació, uns valors naturals que hem de preservar per poder gaudir-ne».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris