cielo claro
  • Màx: 17°
  • Mín: 15°
14°

L'Ajuntament augmentarà la seguretat a l'edifici municipal de Cort

S'instal·larà un nou escànner als accessos de Santa Eulàlia i s'identificarà els visitants

Les mesures de seguretat preses per part de l'Ajuntament de Palma en matèria antiterrorista seran reforçades en breu. Les darreres ofensives de la banda armada ETA preocupen molt als responsables de la seguretat del batle de Palma, Joan Fageda, i dels regidors de la corporació.

Tant és així, que una de les darreres consignes és evitar qualsevol publicitació sobre els llocs de residència o sobre els vehicles de què disposen els regidors. Tant és així, que ni tan sols es facilita informació als mitjans de comunicació sobre les barriades on viuen els regidors. «Seguretat no vol que donem ni una pista». L'amenaça terrorista ha canviat de manera important la forma de vida del batle de Palma. Fageda, caracteritzat sempre per la seva proximitat a la gent, ha canviat ara una mica el seu tarannà. Continua sent proper, però prudent. I els escortes s'han convertit en la seva ombra omnipresent.

El reforç consistirà en la instal·lació d'un nou escànner a l'edifici municipal, però a la banda de Santa Eulàlia. L'objectiu és identificar tots els objectes que duen els visitants que van a les plantes on es troben els diferents serveis municipals. Aquestes persones també seran identificades. De fet, en aquest moment tan sols hi ha un guarda de seguretat a la planta baixa que només fa controls visuals de la gent que arriba fins al lloc. Seguretat vol que totes aquestes persones també siguin identificades. Sols és una qüestió de temps que l'Ajuntament es converteixi en un búnquer.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris